Aplikácia umelých rias/mihalníc, 3d, 4d technika

Súčasné módne trendy reflektujú snahu dosiahnuť maximálny estetický efekt a následnú jednoduchú starostlivosť po aplikácii. Prirodzene pôsobiace husté a dlhé mihálnice, ktoré zodpovedajú anatomickej predispozícii ich rastu, sú snom každej klientky, ktorá sa zaujíma o tento druh kozmetickej procedúry. Rozdiel v aplikácii 3D a 4D mihalníc spočíva predovšetkým v type použitého materiálu, avšak výsledný efekt je dosť podobný. Závisí od skúseností a možností kozmetičky, ktorá poskytuje túto úpravu, ale aj od predispozícií, aké má klientka v oblasti mihalníc.

3D aplikácia mihalníc

Sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý je pevnejší a ťažší. Výber je možný z rôznych dĺžok aj tvarov. Lepidlo, ktoré sa používa pri aplikácii, je jemné a nedráždi očné okolie. Počas aplikácie sa použije menej umelých rias na dosiahnutie efektu predĺženia a zvýraznenia, maximálne zodpovedajúce počtu vlastných rias. Typ aplikácie je tzv. LASH to LASH/mihálnica na mihálnicu.

4D aplikácia mihalníc

Sú vyrobené z prírodných materiálov/norka, hodváb/. Sú na pohľad aj dotyk jemnejšie a mäkšie. Sú aj fyzicky ľahšie. Používané lepidlo je vynikajúco tolerované očným okolím. Typ aplikácie je tzv. VOLUME LASHES/objemové mihálnice. Efekt pôsobí prirodzenejšie a dosiahne sa tak, že na jednu vlastnú mihálnicu, ktorá je spravidla hrubšia ako mihalnica z prírodných materiálov, dokážeme aplikovať niekoľko mihalníc v rôznej dĺžke. Je potrebné dodržať isté aplikačné pravidlá týkajúce sa prirodzene vzostupnej aj zostupnej gradiencie rastu mihalníc, a to tak, aby sme dosiahli prirodzene vyzerajúci želaný efekt. Dĺžka procedúry závisí na viacerých faktoroch a predstavuje približne dobu od 45 do 90 minút. Tak ako 3D aj 4D mihálnice vyžadujú primeranú starostlivosť v domácom prostredí, o čom klientky vždy trpezlivo a zrozumiteľne poučíme. Taktiež je nevyhnutné uvedomiť si potrebu pravidelných návštev v salóne, kde zabezpečíme úpravu a doplnenie odrastených či vypadnutých mihalníc. Jedná sa o prirodzený proces, ktorý predstavuje výmenu vlastných rias za nové, v zmysle prirodzenej regenerácie organizmu v tejto oblasti. Najčastejšia frekvencia návštev je v 3 týždňových intervaloch.

ZÍSKAJTE KRÁSNY A HLBOKÝ POHĽAD VAŠICH OČÍ, KTORÝ VÁS BUDE SPREVÁDZAŤ DLHÝ ČAS BEZ NÁMAHY PRIRODZENE S ĽAHKOSŤOU