Pleť

BEAUTY CARE

Vstúpte s nami do sveta krásy, ktorý je tvorený profesionálmi s dlhoročnou skúsenosťou, odbornosťou a pripravenými vám ponúknuť to najlepšie pre zdravie a vitalitu vašej pleti.

Ponúkame vám množstvo kozmetických procedúr, rituálov a techník pre dlhodobé udržanie zdravia a obnovenie vitality pokožky.

Neustále sa vzdelávame a posúvame naše vlastné profesionálne hranice, aby sme vám mohli prinášať vždy len to najlepšie, čo veda a výskum v oblasti kozmetológie prináša.

Kozmetické produkty používané pri ošetrení pleti predstavujú špičkovú kvalitu a prestíž. Ich vývoj reflektuje výsledky dlhoročného výskumu v oblasti medicínskej biochémie a dermatológie.

Beauty technológie používané našimi profesionálnymi terapeutkami sú zamerané na efektívnosť a bezpečnosť zároveň. Dbáme na to, aby vám odporučené ošetrenie touto cestou prinieslo čo najviac benefitov s dlhodobým účinkom a predstavovalo pre vás absolútnu istotu, že dosiahnete viditeľné aj merateľné výsledky.

Synergia odbornej pripravenosti, biotechnologického vývoja, technologických možností, zručnosti a profesionálnej vášne

Objavte s nami nečakané a tešte sa z vlastnej krásy

Základné kozmetické postupy / Base of Beauty

  • Úprava obočia / formovanie voskom, alebo pinzetou
  • Farbenie obočia / dlhotrvajúce farby rôznych odtieňov, HENA
  • Laminácia obočia / objemová trvácna úprava vlastných chĺpkov obočia
  • Farbenie rias / dlhotrvajúce farby rôznych odtieňov, HENA
  • Aplikácia 3D a 4D umelých rias / VIĎ NIŽŠIE
  • Lift LASH / zdvihnutie mihalníc, ktoré pôsobí opticky dlhšie
  • Hĺbkové čistenie pleti / manuálne, prístrojové – vákuový extraktor
  • Masáž tváte, krku a dekoltu / kozmetické masážne postupy zahŕňajúce aj lymfodrenážne a liftingové techniky
  • Aplikácia peelingu / klasik, enzymaticky produkt pre odstránenie povrchových epitelií pokožky
  • Aplikácia masiek, krémov, emulzií a sér / podľa typu a potreby pokožky
  • Aplikácia parafínu / tvár, krk, dekolt – prekrvenie, relax, uvoľnenie vývodov pórov a potných žliaz

Špeciálne kozmetické / kúry / rituály

Sothys / luxusné procedúry

Služby - RK BEAUTY AKADEMY

HYDRA HYALURONIC ACID 4

Obsahuje štyri zdroje kyseliny hyaluronovej a dve exkluzívne patentované biomimetické zložky.
Skutočná koncentrácia inovácie, ktorá pôsobí hlboko v pokožke.
Nepopierateľná účinnosť.
Ultra-cieľová aplikácia.
Neskutočné senzorické vlastnosti prípravkov.
Okamžite už po prvom ošetrení cítite aj pozorujete napnutie pokožky, vyplnenie drobných vrások, ich minimálny prejav a celkové rozjasnenie pokožky.

SEZÓNNA OKYSLIČUJÚCA KÚRA

Vaša voňavá aromaterapeutická inšpirácia od značky SOTHYS.
Expresná hydratácia, okysličenie a relaxácia.
Peelingová maska 2v1 a Digi – Esthétique masáž.
Mimoriadna kombinácia vôní a účinných zložiek podľa aktuálnej sezóny.
Dodanie optimálneho množstva minerálov a vitamínov pre rozžiarenie pokožky.
Vhodné kombinovať takto ošetrenú pleť aj s inou kozmetickou procedúrou, napríklad hlboké čistenie pleti, ultrazvuková terapia, radiofrekvencia.

SOTHYS ORGANICS

Jedinečné organické zloženie produktov.
Ponorte sa do srdca prírody v sprievode hlbokého relaxu.
Pocítite len prirodzené vône revitalizačných prípravkov.
Rozžiarite svoju pleť výťažkami z brezovej vody, hlohu a lucerny, ktoré sú získavané metódami šetrnými k prírode a disponujú certifikáciou ECOCERT podľa medzinárodných štandardov Cosmos.
Spojenie PRÍRODY * JEMNEJ SENZORIKY * VEDECKÉHO VÝSKUMU

Všetky ošetrenia Sothys je možné kombinovať s jedinečnou patentom chránenou masážnou technikou Bio Facial Sculpture. Techniku vyvinula expertka na medicínsku naturopatiu Hazi Ester, M.D. Dr. Hazi pôvodne vyštudovala medicínu v Budapešti, avšak už viac ako 20 rokov žije v USA a venuje sa oblasti Holistickej medicíny a tiež vedeckému výskumu využitia prírodných zdrojov v kozmetických produktoch. Zameriava sa na využívanie čistých a koncentrovaných prírodných ingrediencií tak, aby ich prirodzený obsah bol maximálne využitý v prospech zdravia a regenerácie pokožky. Bio Facial Sculpture masáž je riešenie a alternatíva invazívnych omladzujúcich techník s okamžitými preukázateľnými výsledkami.

BIO FACIAL SCULPTURE MASÁŽ

Masáž môže byť samostatnou procedúrou, ale môže byť tiež použitá v kombinácii s inými typmi kozmetických ošetrení alebo rituálov. Jej podstatou je uvoľňovanie energetických blokád pomocou jedinečnej masážnej techniky na princípoch akupresúry v oblasti energetických meridiánov nielen na tvári, ale aj na tele.

Masáž je pomerne intenzívna a okrem akupresúry je vykonávaná aj ďalšími patentovanými špecifickými technikami, ktorých následkom dochádza k okamžitému viditeľnému liftingovému efektu. Mobilizuje všetky svaly tváre aj krku, a to aj tie, ktoré sú pripevnené ku kostiam a atrofujú ako prvé. Uvoľňujúca masáž im dodá okamžite kyslík a výživu z krvného obehu, čím obnoví ich vitalitu a objem.

Následne sa zlepší mikrocirkulácia obehu v ostatných štruktúrach, ktoré predstavujú povrchové svaly tváre a krku, spojivové tkanivá a samozrejme aj kožu. Koža sa stáva pevnejšia, pružnejšia, pôsobí vitálne sviežo, je vynikajúco prekrvená, takže pôsobíte už na pohľad mladistvejšie.

Tento typ masáže predstavuje skutočnú alternatívu chirurgického faceliftu a pri pravidelnom prevedení má aj dlhodobo udržateľný efekt.

Systém tvárových svalov, krvný aj lymfatický obeh je zložitý a vyžaduje dokonalú anatomickú orientáciu terapeuta. Preto je dôležité, aby masáž vykonával len odborne zaškolený a skúsený terapeut, ktorý dokonale ovláda túto mimoriadne efektívnu masážnu techniku.

Jej priebeh vyžaduje príjemné a pokojné prostredie a doba, počas ktorej je vykonávaná, predstavuje 45 až 60 minút. Počet opakovaní je 4 až 6 krát každých 10 dní. Počet cyklov a ich odstup je možné modifikovať. Základný vzorec je len orientačný.

Špeciálne kozmetologické procedúry

INNOAESTHETICS / Innovation from experience dermato-medicínska kozmetika

Produkty tejto rady sa používajú pri kozmeticky náročnejších procedúrach, ktoré vyžadujú odborne zaškolených terapeutov. Prípravky sa v procedúrach používajú podľa aplikačných protokolov.

CHEMICKÉ PEELINGY  / kontrolovaná chemická exfoliácia

Cena od 30€

MEZOTERAPIA

Cena od 50€

APLIKÁCIA UMELÝCH RIAS / MIHALNÍC, 3D, 4D technika

Cena od 35€ – 55€

DEPILÁCIE

Cena od 10€

PIERCING A PREPICHOVANIE UŠÍ

Cena od 45€ – 65€

Kozmetické technológie

V súčasnej dobe je aj v oblasti beauty & spa cítiť, že bez technologických zariadení nie je možné poskytnúť komplexnú škálu ošetrení tváre a samozrejme aj celého tela. Technologický výskum a vývoj v iných odvetviach bol predlohou pre vznik obrovského množstva technologických zariadení, ktoré sú schopné prinavrátiť mladosť, alebo spomaliť proces starnutia. Dokážu detoxifikovať telo, zrýchľovať metabolizmus, formovať, epilovať, odstraňovať pigmenty, okysličovať, brúsiť, vypínať, spevňovať, urýchľovať proces hojenia…

Technológie sa skrátka stali prirodzenou súčasťou našich životov a ich začlenenie do procesu skrášľovania nie je výnimkou.

V našom salóne sa Vám snažíme ponúkať tie technológie, ktoré sú v súlade so všetkými normami legislatívy EÚ. Náš personál je odborne zaškolený a dokáže bezpečne prístroje obsluhovať. Sú v primeranom technickom stave a sú pravidelne prehliadané servisným technikom.

Body & SPA technológie